Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
16.1.2017, 21:27
Ahoj,
nevěděl by někdo, kde se dá sehnat rozšíření Princezna a drak v modré edici (V2) ? ![]() Vypadá takto: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
17.1.2017, 15:33
Děkuju,
napsal jsem jim email, tak snad odpoví až po tom co prohrabou sklad a podívají se na krabice ... ![]() Jinak trošku dilema, jestli koupit v Německu nebo ne ... Vím, že tam hodně lidí z fóra nakupuje a neměli s tím žádný problém, ale i tak, možná radši kouknu do sekce hromadné objednávání, v případě, že by byl někdo ochotný přihodit si mě do svého košíku..
17.1.2017, 19:21
To já sice nakupuju na Aliexpressu (Alibaba), Ale začínal jsem tam s nákupy od 10,- s poštovným zdarma, ale pokud bych dlouho nemohl toto rozšíření najít, tak se asi pochlapím a zkusím i Německo
17.1.2017, 19:33
Tak mi přišla odpověď z Herního svět
![]() [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Tak teď koupím hostince a katedrály a až potom princeznu no ...
18.1.2017, 12:22
Děkuji všem za pomoc s řešením
Téma uzavírám...
18.1.2017, 18:17
Ok
19.1.2017, 21:26
Petře, děkuju moc za příspěvek. Určitě využiju
![]() Ta němčina mi nevadí už jen pro to, že jsem byl stejně smířený s tím, že budu muset začít nakupovat z DE, ale takhle je to jednoduší ..
|
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| Tip pre obchod s rôznymi herným materiálom | Uživatel 719 | 3 | 1 441 |
11.4.2019, 18:39 Poslední příspěvek: Uživatel 719 |
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)

![[Obrázek: main.large.jpg]](http://www.zatrolene-hry.cz/galerie/24/main.large.jpg)

Tak teď koupím hostince a katedrály a až potom princeznu no ... ![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)